Autor:
Diana (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 03 iunie 2009
Ingrediente
1-2 capatani salata, 2 lingurite pasta de anchois, 3-5 catei de usturoi, un ou, 4-5 linguri sos Worcestershire, sare, piper, o lamaie, ulei de masline, o cescuta parmezan, crutoane.
Dificultate: Redusa | Timp: 35 min
Mod de preparare
Se spala bine salata. Se usuca. Intr-un vas se pune apa la fiert. Se pune pasta de anchois in vasul de salata si se amesteca bine cu cateii de usturoi striviti. Se intinde amestecul pe peretii vasului. Intre timp, apa trebuie sa fie fiarta. Se pune oul in apa si se lasa aproximativ 45-60 de secunde. Se introduce apoi in apa cu gheata, pentru a se orpi fierberea. Se scoate, se sparge in vasul de salata si se amesteca bine cu sare, piper, sos Worcestershire si zeama de la o lamaie. Se adauga ulei de masline si iar se amesteca, pana se face un sos de consistenta unei maioneze. Se adauga jumatate din branza. Se amesteca sosul cu salata in vas, dupa care se presara crutoanele si restul de branza.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salată Caesar" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Salate reci
Pieptul de pui se spala, se taie felii ca pentru snitel, se presara sare si piper, iar pe un grill
2 voturi
0 comentarii
25 min
Asta e reteta de salata Caesar clasica,cea initiala facuta in 1924 de Cesar Cardini, un restaurator
9 voturi
10 comentarii
15 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate