Salată cu ciuperci şi fasole verde

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr ciuperci proaspete
  • 250 gr. fasole verde
  • 2 roşii
  • măsline negre
  • Knorr Salad Dressing Tzatziki

Mod de preparare

Se spală ciupercile şi se fierb în apă cu sare, apoi se taie felii. Fasolea verde se spală şi se fierbe, se taie la aproximativ 4 cm. Rosiile se spală şi se taie felii.Se amestecă totul într-un castron mare. Se prepară sosul Knorr Tzatziki şi se adaugă la salată. Se decorează cu măsline negre.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise