Se curata legumele si se feliaza cat mai subtire. Varza se taie fideluta, apoi se stopeste zeama de lamaie cu morcovul, mărul şi ţelina ca să nu se oxideze. Amesteci apoi legumele şi mărul cu maioneza, potriveşti de sare şi piper şi le aşezi pe toate într-un bol şi decorezi cu frunze de pătrunjel, inele de ardei şi felii de castraveţi.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii