Se fierb ouãle tari, se curãtã de coajã, se taie felii. Ceapa
se taie mãrunt si se pune peste ouã. Se amestecã împreunã cu un sos preparat
din: ulei, zeamã de lãmîie, sare si piper, bine omogenizate cu mixerul. Se
serveste cu felii de franzelã prãjite.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii