autor:

Fara foto

» » , Salate, Salate

Salată de ouă cu ceapă verde şi maioneză

Autor: Diana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Diana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 iunie 2009

Ingrediente
20 ouă, 20 legături ceapă verde, 2 legături mărar, un borcan de maioneză de 500 g, piper, sare.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Se fierb ouăle tari şi se dau la rece. După ce s-au răcit, se curăţă de coajă şi se taie cubuleţe, apoi se taie ceapa mărunt, se adaugă mărarul, piperul şi sarea, se amestecă bine şi se pune maioneza. Se amestecă totul bine şi se rîstoarnă toată compoziţia într-un castron.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salată de ouă cu ceapă verde şi maioneză" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate reci
Salata cu cips

Salata cu cips

Se fierb : sfecla, morcovii si ouale. Apoi se razaluieste un strat de sfecta care se acopera cu

6 voturi    1 comentariu
20 min
Salate reci
Salata de boeuf

Salata de boeuf

Se curata legumele si se lasa intregi, apoi se pun la fiert, impreuna cu pieptul de pui. Se spumeaza

13 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Salate reci

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

0 voturi

Ingrediente

  • 20 ouă
  • 20 legături ceapă verde
  • 2 legături mărar
  • un borcan de maioneză de 500 g
  • piper
  • sare.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate reci

Salata Tabouleh cu conopida Salata Tabouleh cu conopida

Desfacem conopida buchetele si o dam prin robotul cu lama in forma de S sa il maruntim putin, cam 2-3 secunde. Sa nu il maruntiti prea

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Guacamole-pasta de avocado Guacamole-pasta de avocado

Avocado trebuie sa fie moale ca sa-l putem desface. Il curatam de coaja si il punem pe ofarfurie mare care sa poata incapea totul. Taiem

1 vot    0 comentarii
20 min
Aperitive
SALATA DE LEGUME MULTICOLORA