Se opăresc roşiile cu apă clocotită şi se curăţă de pieliţe. Se taie capacul fiecărei roşii şi se curăţă miezul cu o linguriţă. Se sărează uşor şi se răstoarnă ca să se scurgă. Se toacă castraveciorul, se amestecă cu 2 ouă zdrobite cu furculiţa, cu pătrunjel tocat şi cu 2 linguri de maioneză. Se pune sarea şi piperul. Se umplu roşiile cu acest preparat. Se acoperă un platou cu foi de salată şi se aşează roşiile.
Separat, se amestecă brînza cu smîntîna. Se înconjoară roşiile cu acest amestec. În mijlocul fiecărei roşii se pune un vîrf de albuş fiert.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii