autor:

Fara foto

» » , Salate, Salate

Salată italienească

Autor: Diana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Diana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 iunie 2009

Ingrediente
2 salate verzi, 2 oua tari, 2-3 fire ceapa verde, 4-5 ridichi de luna, 3-4 linguri ulei, 2 linguri zeama de lamiie, 100 g masline, sare.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Foile de salata spalate si scurse se pun pe un platou lung. Se presara cu ceapa verde taiata bucatele cu cozi cu tot si ridichile de luna taiate felioare. Se garniseste imprejur cu oua rascoapte taiate felii si masline. Se prepara un sos din ulei, zeama de lamiie si sare, care se toarna peste salata de pe platou.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salată italienească" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate reci
Salata indragostita

Salata indragostita

Cum iti demonstrezi dragostea fata de omul cu care ai ales sa mergi mana in mana pe acelasi drum? Prin

1 vot    0 comentarii
15 min
Salate reci
Salata de creveti

Salata de creveti

Pui la fiert crevetii cu putina sare, dupa care ii strecori de apa si ii dai cateva minute in ulei

0 voturi    1 comentariu
20 min
Salate reci

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

0 voturi

Ingrediente

  • 2 salate verzi
  • 2 oua tari
  • 2-3 fire ceapa verde
  • 4-5 ridichi de luna
  • 3-4 linguri ulei
  • 2 linguri zeama de lamiie
  • 100 g masline
  • sare.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate reci

Salata de praz cu stafide, mere si maioneza Salata de praz cu stafide, mere si maioneza

Se spala prazul si se taie in rondele subtiri. Stafidele se pun la macerat in apa, vin alb demisec sau coniac. Se curata merele si

0 voturi    0 comentarii
15 min
Salate
Salata in straturi pentru iarna Salata in straturi pentru iarna

Se curata verzele de primele foi, apoi se toaca fideluta, fin. Se freaca fiecare varza tocata in parte, cu sare grunjoasa. Morcovul

0 voturi    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Salata orientala