Se taie cubuleţe mici ardeiul gras şi gogoşarii, se taie rondele mici ardeiul iute, apoi se amestecă toate într-un castron cu zahărul. Se lasă până a doua zi, amestecând din când în când.
A doua zi se pune compoziţia în borcane mai mici,se presează bine cu lingura pentru a nu rămâne aer, apoi se închide capacul borcanului şi se păstrează la loc răcoros.
Se serveşte cu ciorbă, tocăniţe şi alte mâncăruri după gust.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii