Se taie cubuleţe mici ardeiul gras şi gogoşarii, se taie rondele mici ardeiul iute, apoi se amestecă toate într-un castron cu zahărul. Se lasă până a doua zi, amestecând din când în când.
A doua zi se pune compoziţia în borcane mai mici,se presează bine cu lingura pentru a nu rămâne aer, apoi se închide capacul borcanului şi se păstrează la loc răcoros.
Se serveşte cu ciorbă, tocăniţe şi alte mâncăruri după gust.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii