Autor:
Alex (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 01 iulie 2008
Ingrediente
300 g cartofi, 1 morcov mijlociu, o mână de fasole verde, o mână de mazăre boabe, 2 ouă răscoapte, 1 linguriţă muştar, 100 g ulei, 2 linguri oţet sau lămâie, sare.
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
Mod de preparare
Se pun într-un castron cartofii şi morcovii fierţi, tăiaţi în cuburi mici, fasole verde şi albuş de ou răscopt, tăiate în bucăţele mici, mazăre boabe. Separat se face următorul sos: se trec prin sită gălbenuşurile răscoapte, se amestecă cu puţin muştar, se adaugă sare şi ulei, puţin câte puţin, ca la orice maioneză. Se subţiază cu lămâie sau cu oţet. Când este gata, se toarnă peste zarzavatul tăiat. Se amestecă şi se lasă la o parte un sfert de oră, pentru a se îmbiba bine cu sos. Apoi se gustă şi se potriveşte de acru şi de sărat. Se aşază pe farfurie şi se acoperă cu sos maioneză
Daca ti-a placut reteta noastra "SALATĂ RUSEASCĂ" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Salate de legume
Se curata si se pun la fiert (intregi) impreuna: cartofii, morcovii si pastarnacul, in apa cu un
10 voturi
2 comentarii
1h 30 min
Cartofii si morcovii se spala bine, morcovii se curata, si se pun la fiert impreuna cu cartofii in
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate