Salata curatata si spalata foarte bine, se desface in foi si se asaza pe fundul si pe marginile dalatierei. Ouale rascoapte, taiate in sferturi, se pun peste salata, in forma de raze, avind la mijloc inima salatei. Se toarna un sos vinegreta preparat din 2 linguri ulei, 1 lingura otet, sare, piper, plus o lingura de apa. Se amesteca toate bine si se toarna peste salata cu 30 de minute inainte de masa.
Se presara pe deasupra marar tocat.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii