Se desfac foile de la salată, se spală bine în cîteva ape reci, apoi se lasă să se scurgă.Între timp, se prepară sosul: gălbenuşurile de ou răscopt se sfărîmă cu furculiţa într-o farfurie. Se adaugă sarea, piperul şi muştarul, apoi uleiul turnat cîte puţin şi se freacă cu o lingură de lemn. Se adaugă şi ceapa tocată fin.
Foile de salată se aranjează pe o salatieră şi peste ele se toarnă sosul de ou. Se presară cu pătrunjel verde tocat şi albuşul de ou răscopt, tăiat în felii foarte subţiri sau tocat.
Tort cu crema de ciocolata si rom – un desert rafinat, cu blaturi pufoase de cacao, insiropate cu caramel aromat, crema...
Tort cu crema de ciocolata si rom. Un desert aromat si delicios, perfect pentru orice ocazieSalata de cartofi cu oua – o reteta simpla, gustoasa si rapida, perfecta pentru orice masa. Preparata din ingrediente...
Salata de cartofi cu oua. Reteta simpla, si gustoasa, foarte simplu de preparatO reteta simpla, rapida si sanatoasa de salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Perfecta ca garnitura alaturi de peste, carne,...
Salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Reteta simpla, rapida si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii