Se spala bine andivele si se rupe fiecare foita in bucatele mici (a se evita maruntire prin taiere pentru riscul de a devenii amare). Se stropesc cu un varf de sare si cateva picaturi de otet si se amesteca putin pentru omogenizare. Se lasa in asteptare.
In paralel, cele trei linguri cu varf de mustar se mixeaza bine se adauga progresiv uleiul pana se obtine o maioneza. La maioneza se poate adauga un galbenus de ou care o face si mai gustoasa.
Peste andivele, care intre timp au devenit mai putin aspre, se toarna maioneza de mustar si se presara frunzele de menta rupte in bucati mari.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii