Salata verde se spala bine, se taie in fasii fine. Pieptul de pui se frige pe gratar, dupa care se taie julienne.
Rosia se taie in felii.Portocala se curata de coaja si se taie in clinuri potrivite.Ceapa se taie in rondele. Ardeiul gras se taie julienne.Felia de toast se prajeste ( pe toaster) si se taie in doua pe diagonala.
Se executa un sos vinaigrette din ulei de masline,otet de vin alb, putin mustar, sare, putina apa rece.
Intr-un bol mare se pune un pat de salata verde, apoi celelalte ingrediente , sub forma de turnulet ( ca in poza ). Deasupra de pun parmezanul ras, maslinele si se aromatizeaza cu sos.Salata se decoreaza cu cele 2 felii de toast.
Este o salata usor de preparat, racoritoare, de sezon. Se poate pregati la masa de seara sau la mesele mai speciale.
Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Salata cu paste, piept de pui si porumbRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii