Salata asortata cu porumb

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 g boabe mazare verde,
  • 3 morcovi,
  • 100 g paste fainoase,
  • 100 g porumb dulce,
  • 2 linguri suc de lamaie,
  • 1 legatura ceapa verde,
  • sare, ulei

Mod de preparare

Morcovii se curata, se taie rondele si se pun la fiert, dupa 15 minute se pune si mazarea si se mai fierb inca 15 minute. Pastele fainoase se fierb separat 10 minute. Se scurg , se clatesc in apa rece si se lasa sa se raceasca. Ceapa verde se toaca marunt. Se amesteca apoi mazarea, morcovii si pastele si se adauga porumbul( din conserva scurs de zeama), sarea, uleiul si sucul de lamaie.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise