autor:

Fara foto

» » , Salate, Salate

Salata asortata de toamna

Autor: MIHAI ROTARU (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 octombrie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: MIHAI ROTARU (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 octombrie 2005

Ingrediente
1 ridiche neagra (cca. 300 gr.), 1/2 varza alba ( 300-400 gr), 1 morcov( 100 gr ), 1 ceapa mica, 100 ml.otet de mere, 2 linguri de zahar, 50 ml.ulei, sare,, 2 linguri de smantana - facultativ

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

9 voturi

Mod de preparare

Legumele se spala apoi se toaca in functie de preferinte.Ridichea neagra trebuie obligatoriu data prin razatoarea cu gauri miciSe pregateste dresul de salata din otet,sare,zahar, ulei si piper,care se toarna peste legume.Se lasa la macerat aproximativ 20 de minute, pentru ca ridichea neagra sa mai piarda din iuteala ,apoi se poate servi.Cine doreste poate adauga si putina smantana
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata asortata de toamna" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate cu peste
Barcute de andive umplute cu salata exotica

Barcute de andive umplute cu salata exotica

Spalam andivele, curațăm primele frunze si scobim cotorul apoi punem andivele în apă pentru

1 vot    1 comentariu
20 min
Salate cu peste
Salata  Happy Fish

Salata Happy Fish

Se pune apa la foc cu sare si un pic de otet de orez cand fierbe apa se adauga pastele care se vor

1 vot    0 comentarii
20 min
Salate cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

9 voturi

Ingrediente

  • 1 ridiche neagra (cca. 300 gr.)
  • 1/2 varza alba ( 300-400 gr)
  • 1 morcov( 100 gr )
  • 1 ceapa mica
  • 100 ml.otet de mere
  • 2 linguri de zahar
  • 50 ml.ulei
  • sare,
  • 2 linguri de smantana - facultativ

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate cu peste

Pasta de ton cu gogosari copti Pasta de ton cu gogosari copti

Desfacem conservele de ton și punem conținutul într-o sită, la scurs. Tocăm ceapa fin, la fel ardeii copți și mărarul. Într-un

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Obletel de Dunare marinat in otet Obletel de Dunare marinat in otet

Obletelul se curata de solzi si li se scot intestinele, apoi se indeparteaza capul si inotatoarea de la codite, se spala in mai multe

0 voturi    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Barcute de andive umplute cu salata exotica