autor:

Fara foto

» » , Salate, Salate

Salata asortata de toamna

Autor: MIHAI ROTARU (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 octombrie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: MIHAI ROTARU (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 octombrie 2005

Ingrediente
1 ridiche neagra (cca. 300 gr.), 1/2 varza alba ( 300-400 gr), 1 morcov( 100 gr ), 1 ceapa mica, 100 ml.otet de mere, 2 linguri de zahar, 50 ml.ulei, sare,, 2 linguri de smantana - facultativ

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

9 voturi

Mod de preparare

Legumele se spala apoi se toaca in functie de preferinte.Ridichea neagra trebuie obligatoriu data prin razatoarea cu gauri miciSe pregateste dresul de salata din otet,sare,zahar, ulei si piper,care se toarna peste legume.Se lasa la macerat aproximativ 20 de minute, pentru ca ridichea neagra sa mai piarda din iuteala ,apoi se poate servi.Cine doreste poate adauga si putina smantana
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata asortata de toamna" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate cu peste
Salata marinata a la Marian

Salata marinata a la Marian

Se pun cartofii la fiert, se taie marunt pestele marinat,ceapa si ardeiul se taie julien si maslinele

3 voturi    6 comentarii
1h
Salate cu peste
Salata de rucolla cu peste afumat

Salata de rucolla cu peste afumat

Pestelui afumat i se indeparteaza capul si incepe sa se scoata carnea de pe piele, se desfac bucati

2 voturi    2 comentarii
20 min
Salate cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

9 voturi

Ingrediente

  • 1 ridiche neagra (cca. 300 gr.)
  • 1/2 varza alba ( 300-400 gr)
  • 1 morcov( 100 gr )
  • 1 ceapa mica
  • 100 ml.otet de mere
  • 2 linguri de zahar
  • 50 ml.ulei
  • sare,
  • 2 linguri de smantana - facultativ

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate cu peste

Bruschete inimioare si fluturasi cu calamari si ghimbir Bruschete inimioare si fluturasi cu calamari si ghimbir

Spalam si se curatam calamarii, apoi ii taiem cubulete. Curatam si dam ghimbirul pe razatoarea mica. Calim ghimbirul si usturoiul intreg

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Barcute de andive umplute cu salata exotica Barcute de andive umplute cu salata exotica

Spalam andivele, curațăm primele frunze si scobim cotorul apoi punem andivele în apă pentru circa 10 minute. Curățăm rodia

1 vot    1 comentariu
20 min
Aperitive
Salata de ton cu fasole