autor:

adriana gherman

» » Salate

Salata "Beuf"

Autor: adriana gherman (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: adriana gherman (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 aprilie 2009

Ingrediente
- 800 - 900 gr zarzavat fiert in supa de carne (morcovi, patrunjel, telina), - un cartof fiert, - 100 gr mazare fiarta, - 200 gr carne fiarta in supa, - 3 castraveciori acri, - 200 gr maioneza

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Carnea, zarzavatul, si cartofii fierti se taie cuburi foarte mici; castravetii se taie cubulete se adauga si mazarea. Se amesteca toate ingredientele cu maioneza, numai prin rasturnare pentru a nu se zdrobi zarzavatul.
Salata se aseaza intr-un castron, se aranjeaza dupa forma acestuia, nivelandu-se deasupra si se orneaza cu maioneza si frunze de patrunjel verde
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata "Beuf"" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate de legume
Salata de beuf

Salata de beuf

Amestecati toate ingredientele si ornati dupa cum va place!!!!

6 voturi    7 comentarii
2h
Salate reci
Salata de rosii coapte

Salata de rosii coapte

Se spala si se pun in uleiul incins rosiile, se lasa pana se patrund foarte bine, intorcindu-se din

2 voturi    2 comentarii
30 min
Salate de legume

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    maria mihalache , 01 iunie 2010

    Una din preferatele mele.

  • mihaela cecilia

    mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 31 mai 2010

    Foarte buna!

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 31 mai 2010

    Foarte buna, asa o prepar si eu.

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 17 ianuarie 2010

      O salata mult apreciata de toata lumea !!! Eu mai pun sare si zeama de lamaie daca este nevoie....

    • Fara foto

      mirela c-portland.or.usa , 12 septembrie 2009

      Am incercat-o, e fff. buna, eu faceam altfel, dar asta este mult mai gustoasa.

    • cristina i.

      cristina i. (Chef de cuisine) , 16 mai 2009

      Ce forma frumoasa i-ai dat pe platou

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

4 voturi

Ingrediente

  • - 800 - 900 gr zarzavat fiert in supa de carne (morcovi
  • patrunjel
  • telina)
  • - un cartof fiert
  • - 100 gr mazare fiarta
  • - 200 gr carne fiarta in supa
  • - 3 castraveciori acri
  • - 200 gr maioneza

Raporteaza reteta

Retete
de adriana gherman
Prajitura cu nuci si crema de cafea

Prajitura cu nuci si crema de cafea

Mod de preparare: Blat - Albusurile se bat spuma tare cu zaharul. Cand acestea se tin bine pe

14 voturi    13 comentarii
1h 30 min
Prajituri
PRAJITURA  "CADET"

PRAJITURA "CADET"

Preparare blat: Se freaca galbenusurile cu zahărul pana ce acestea işi dubleaza volumul. Se

7 voturi    8 comentarii
40 min
Prajituri
Prajitura " Inghetata falsa "

Prajitura " Inghetata falsa "

Mod de preparare: Pentru blat bateti spuma albusurile cu zaharul . Cand aceasta este intarita se

34 voturi    11 comentarii
1h 30 min
Prajituri

maria mihalache

Una din preferatele mele.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate de legume

Salata usoara de rosioare cu ciuperci Salata usoara de rosioare cu ciuperci

Ciupercile vin taiate felii si calite in putin ulei si le lasam sa se raceasca putin. Rosioarele le taiem felii si ceapa de asemeni;

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive
Dovlecei cu parmezan Dovlecei cu parmezan

Se taie rondele dovlecelul, se sareaza si se lasa la scurs 15 minute, apoi se scot rondelele pe un servetel absorbant. Se asaza rondelele

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive
Salata orientala de vara