autor:

adriana gherman

» » Salate

Salata "Beuf"

Autor: adriana gherman (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: adriana gherman (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 aprilie 2009

Ingrediente
- 800 - 900 gr zarzavat fiert in supa de carne (morcovi, patrunjel, telina), - un cartof fiert, - 100 gr mazare fiarta, - 200 gr carne fiarta in supa, - 3 castraveciori acri, - 200 gr maioneza

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

5 voturi

Mod de preparare

Carnea, zarzavatul, si cartofii fierti se taie cuburi foarte mici; castravetii se taie cubulete se adauga si mazarea. Se amesteca toate ingredientele cu maioneza, numai prin rasturnare pentru a nu se zdrobi zarzavatul.
Salata se aseaza intr-un castron, se aranjeaza dupa forma acestuia, nivelandu-se deasupra si se orneaza cu maioneza si frunze de patrunjel verde
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata "Beuf"" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate de legume
Salata de beuf

Salata de beuf

Amestecati toate ingredientele si ornati dupa cum va place!!!!

6 voturi    7 comentarii
2h
Salate reci
Salata cu carne pui

Salata cu carne pui

Dupa ce legumele si carnea au fiert in supa de pui se scot, se lasa sa se racoreasca si se toaca

105 voturi    19 comentarii
1h 10 min
Salate de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 29 %
239.99 lei
169.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii

  • maria mihalache , 01 iunie 2010

    Una din preferatele mele.

  • mihaela cecilia

    mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 31 mai 2010

    Foarte buna!

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 31 mai 2010

    Foarte buna, asa o prepar si eu.

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 17 ianuarie 2010

      O salata mult apreciata de toata lumea !!! Eu mai pun sare si zeama de lamaie daca este nevoie....

    • mirela c-portland.or.usa , 12 septembrie 2009

      Am incercat-o, e fff. buna, eu faceam altfel, dar asta este mult mai gustoasa.

    • cristina i.

      cristina i. (Chef de cuisine) , 16 mai 2009

      Ce forma frumoasa i-ai dat pe platou

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

5 voturi

Ingrediente

  • - 800 - 900 gr zarzavat fiert in supa de carne (morcovi
  • patrunjel
  • telina)
  • - un cartof fiert
  • - 100 gr mazare fiarta
  • - 200 gr carne fiarta in supa
  • - 3 castraveciori acri
  • - 200 gr maioneza

Raporteaza reteta

Retete
de adriana gherman
Prajitura cu nuci si crema de cafea

Prajitura cu nuci si crema de cafea

Mod de preparare: Blat - Albusurile se bat spuma tare cu zaharul. Cand acestea se tin bine pe

20 voturi    13 comentarii
1h 30 min
Prajituri
PRAJITURA  "CADET"

PRAJITURA "CADET"

Preparare blat: Se freaca galbenusurile cu zahărul pana ce acestea işi dubleaza volumul. Se

8 voturi    8 comentarii
40 min
Prajituri
Prajitura " Inghetata falsa "

Prajitura " Inghetata falsa "

Mod de preparare: Pentru blat bateti spuma albusurile cu zaharul . Cand aceasta este intarita se

41 voturi    12 comentarii
1h 30 min
Prajituri

maria mihalache

Una din preferatele mele.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate de legume

Ratatouille Ratatouille

Se spala, se usuca si se taie rondele de aceeasi grosime vinetele, dovleceii si 4 rosii. Se curata usturoiul si se taie feliute subtiri. Doua

8 voturi    0 comentarii
1h
Delicii sanatoase de la bloggeri
Legume delicioase cu piept de pui Legume delicioase cu piept de pui

Se spala, se curata de coaja unde este cazul si se toaca legumele in bucati mai mari. Se toaca pieptul de pui cubulete si se pune la

2 voturi    0 comentarii
1h
Delicii sanatoase de la bloggeri
Tocana de legume cu orez pentru iarna