Carnea, zarzavatul, si cartofii fierti se taie cuburi foarte mici; castravetii se taie cubulete se adauga si mazarea. Se amesteca toate ingredientele cu maioneza, numai prin rasturnare pentru a nu se zdrobi zarzavatul.
Salata se aseaza intr-un castron, se aranjeaza dupa forma acestuia, nivelandu-se deasupra si se orneaza cu maioneza si frunze de patrunjel verde
Se rupe conopida buchetele si se pune la fiert in apa cu sare timp de 5 minute.
Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanacReteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de postRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii