autor:

adriana gherman

» » Salate

Salata "Beuf"

Autor: adriana gherman (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: adriana gherman (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 aprilie 2009

Ingrediente
- 800 - 900 gr zarzavat fiert in supa de carne (morcovi, patrunjel, telina), - un cartof fiert, - 100 gr mazare fiarta, - 200 gr carne fiarta in supa, - 3 castraveciori acri, - 200 gr maioneza

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

5 voturi

Mod de preparare

Carnea, zarzavatul, si cartofii fierti se taie cuburi foarte mici; castravetii se taie cubulete se adauga si mazarea. Se amesteca toate ingredientele cu maioneza, numai prin rasturnare pentru a nu se zdrobi zarzavatul.
Salata se aseaza intr-un castron, se aranjeaza dupa forma acestuia, nivelandu-se deasupra si se orneaza cu maioneza si frunze de patrunjel verde
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata "Beuf"" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate de legume
Salata de beuf

Salata de beuf

Amestecati toate ingredientele si ornati dupa cum va place!!!!

6 voturi    7 comentarii
2h
Salate reci
Salata de rosii cu masline grecesti

Salata de rosii cu masline grecesti

Se spala rosiile, se taie cubulete, castravetii se curata de coaja, ceapa se taie solzisori, se pun

2 voturi    0 comentarii
15 min
Salate de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    maria mihalache , 01 iunie 2010

    Una din preferatele mele.

  • mihaela cecilia

    mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 31 mai 2010

    Foarte buna!

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 31 mai 2010

    Foarte buna, asa o prepar si eu.

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 17 ianuarie 2010

      O salata mult apreciata de toata lumea !!! Eu mai pun sare si zeama de lamaie daca este nevoie....

    • Fara foto

      mirela c-portland.or.usa , 12 septembrie 2009

      Am incercat-o, e fff. buna, eu faceam altfel, dar asta este mult mai gustoasa.

    • cristina i.

      cristina i. (Chef de cuisine) , 16 mai 2009

      Ce forma frumoasa i-ai dat pe platou

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

5 voturi

Ingrediente

  • - 800 - 900 gr zarzavat fiert in supa de carne (morcovi
  • patrunjel
  • telina)
  • - un cartof fiert
  • - 100 gr mazare fiarta
  • - 200 gr carne fiarta in supa
  • - 3 castraveciori acri
  • - 200 gr maioneza

Raporteaza reteta

Retete
de adriana gherman
Prajitura cu nuci si crema de cafea

Prajitura cu nuci si crema de cafea

Mod de preparare: Blat - Albusurile se bat spuma tare cu zaharul. Cand acestea se tin bine pe

18 voturi    13 comentarii
1h 30 min
Prajituri
PRAJITURA  "CADET"

PRAJITURA "CADET"

Preparare blat: Se freaca galbenusurile cu zahărul pana ce acestea işi dubleaza volumul. Se

8 voturi    8 comentarii
40 min
Prajituri
Prajitura " Inghetata falsa "

Prajitura " Inghetata falsa "

Mod de preparare: Pentru blat bateti spuma albusurile cu zaharul . Cand aceasta este intarita se

38 voturi    11 comentarii
1h 30 min
Prajituri

maria mihalache

Una din preferatele mele.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate de legume

Rondele de vinete umplute cu legume si branza Tofu Rondele de vinete umplute cu legume si branza Tofu

Vanata se spala, se sterge si apoi se indeparteaza capetele si se taie in 4 bucati groase de 3-4 cm care apoi se scobesc cu o lingura,

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive cu brinza
Salata de fasole rosii cu legume Salata de fasole rosii cu legume

Reteta pe care vreau sa va o prezint este o salata aperitiv rapida, extrem de savuroasa, e o salata specifica sezonul de toamna, deci

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Vinete cu nuci