Compozitia:
Se fierb cartofii,morcovii si telina.Separat se fierbe pieptul de pui,dupa ce au fiert se taie cat mai maruntel toate ingredientele.Se adauga mazarea,maslinele, maioneza.
Se opreste maioneza pentru ornat.
Maioneza:
Se fierb 2 oua(tari),apoi se separa albusul de galbenus,cele 2 galbenuse se amesteca cu galbenusul crud,1 lingurita mustar(lamaie) si trebuie amestecat intr-un singur sens pentru a preveni taierea maionezei,apoi se adauga ulei pana devine o crema consistenta.Se adauga sare, piper dupa gust.
Pofta buna !
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postReteta de cornuri pufoase cu gem. Cornuri pufoase cu gem reteta simpla. Cornuri cu gem reteta. Reteta de cornuri pufoase....
Cornuri pufoase cu gemReteta de mancare de fasole boabe. Mancare de fasole boabe reteta de post. Retetea de iahnie de fasole boabe. Reteta simpla...
Mancare de fasole boabeRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii