autor:

Fara foto

» » , Salate, Salate

Salata Blanche

Autor: Diana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Diana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 mai 2009

Ingrediente
3 mere, 3 teline potrivite fierte, carnea de la un piept de pui fiert in supa, 250 gr. smintina, boabe negre de strugure de la doi ciorchini, 2 linguri maioneza, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se toaca merele, decojite, telina fiarta si carnea de pui, in cubulete. Se amestesca impreuna cu smintina si maioneza. Se drege cu sare si piper. Se adauga boabele de struguri, amestecind cu grija. Se pastreaza in jur de 10-12 boabe frumoase pentru ornare.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata Blanche" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate reci
Salata Primavera

Salata Primavera

varza alba si rosie se toaca marunt,sunca,se adauga sunca,mozarella si rosiile taiate cubulete potrivite.Farfalele

5 voturi    3 comentarii
20 min
Salate reci
Salata de legume cu naut

Salata de legume cu naut

Eu am folosit naut fiert acasa ,dar se poate folosi naut din conserva . Daca doriti sa fierbeti nautul

0 voturi    0 comentarii
30 min
Salate reci

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 3 mere
  • 3 teline potrivite fierte
  • carnea de la un piept de pui fiert in supa
  • 250 gr. smintina
  • boabe negre de strugure de la doi ciorchini
  • 2 linguri maioneza
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate reci

Salata de praz cu stafide, mere si maioneza Salata de praz cu stafide, mere si maioneza

Se spala prazul si se taie in rondele subtiri. Stafidele se pun la macerat in apa, vin alb demisec sau coniac. Se curata merele si

0 voturi    0 comentarii
15 min
Salate
Salata in straturi pentru iarna Salata in straturi pentru iarna

Se curata verzele de primele foi, apoi se toaca fideluta, fin. Se freaca fiecare varza tocata in parte, cu sare grunjoasa. Morcovul

0 voturi    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Salata de paste fusilli, porumb si carote pariziene