autor:

» » Salate

Salata boeuf

Autor: Florentina Ramona Stoian (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Florentina Ramona Stoian (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 mai 2008

Ingrediente
Zarzavatul fiert in supa de mai jos, o bucata de carne tot din supa de mai jos (de preferat pieptul), 2-3 castraveti acri, sare, piper, patrunjel verde tocat pentru salata si frunzulite pentru ornat, 2-3 oua fierte tari, 100 g de mazare din conserva, 250 g maioneza, 2-3 linguri de mustar.

Dificultate: Ridicata Timp: 4h

3 voturi

Mod de preparare

Zarzavatul fiert, carnea, castravetii acri si ouale se taie cubulete. Mazarea se scurge si se amesteca cu restul. Putem pastra din fiecare ingredient cateva feliute sau boabe pentru ornat. Se adauga patrunjelul tocat, mustarul, se sareaza si se pipareaza dupa gust si se pune maioneza, din care pastram cateva linguri pentru imbracat salata. Amestecam bine salata, o gustam, mai condimentam daca e necesar. O aranjam pe un platou, o imbracam cu maioneza pastrata si o ornam dupa imaginatie, cu suvite de albus de ou, cu rozete de morcov, boabe de mazare si frunze de patrunjel, eventual cu suvite de gogosar murat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata boeuf" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate de legume
Salata Boeuf

Salata Boeuf

Fierb cartofii in coaja, decojesti dupa ce se racesc. Legumele le fierbe in supa cu pulpe si pieptul

75 voturi    14 comentarii
1h 30 min
Salate reci
Salata de boeuf-fara carne

Salata de boeuf-fara carne

Radacinoasele se curata de coaja, se spala si se pun la fiert. Mazarea(daca este cruda) se pune

4 voturi    0 comentarii
45 min
Salate

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 23 octombrie 2009

    Mmmmmmm un deliciu.

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 09 iulie 2008

    Se pot adauga si doi cartofi fierti si apoi taiati cubulete.

Dificultate

Ridicata

Timp

4h

3 voturi

Ingrediente

  • Zarzavatul fiert in supa de mai jos
  • o bucata de carne tot din supa de mai jos (de preferat pieptul)
  • 2-3 castraveti acri
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde tocat pentru salata si frunzulite pentru ornat
  • 2-3 oua fierte tari
  • 100 g de mazare din conserva
  • 250 g maioneza
  • 2-3 linguri de mustar.

Raporteaza reteta

Retete
de Florentina Ramona Stoian
Spaghetti al pomodoro

Spaghetti al pomodoro

Spaghetele se fireb in apa clocotita cu putina sare 7-8 minute, se scurg bine de apa, se stropesc

11 voturi    8 comentarii
25 min
Paste si pizza
piftie din carne de porc

piftie din carne de porc

Se spala si se rad bine cu cutitul picioarele sau capul de porc (daca au par, se pirlesc la flacara).

37 voturi    3 comentarii
2h
Aperitive cu carne
icre crap

icre crap

Se fierbe grisul cu apa, astfel incat sa ramana ingrosat. Separat se mixeaza icrele cu ulei, pana

6 voturi    4 comentarii
25 min
Aperitive cu oua

dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)

Mmmmmmm un deliciu.

Retete

din Salate de legume

Ratatouille Ratatouille

Se spala, se usuca si se taie rondele de aceeasi grosime vinetele, dovleceii si 4 rosii. Se curata usturoiul si se taie feliute subtiri. Doua

8 voturi    0 comentarii
1h
Delicii sanatoase de la bloggeri
Legume delicioase cu piept de pui Legume delicioase cu piept de pui

Se spala, se curata de coaja unde este cazul si se toaca legumele in bucati mai mari. Se toaca pieptul de pui cubulete si se pune la

2 voturi    0 comentarii
1h
Delicii sanatoase de la bloggeri
Salata de vinete cu usturoi si iaurt