Legumele se dau pe razatoare si se stropesc cu zeama de lamaie.Castravetii se taie rondele,ardelul fideluta.Pieptul de pui fiert se taie in cuburi mici. Se asaza pe platou, in straturi, dupa imaginatie.Peste salata se rad ouale si cascavalul. Se orneaza cu masline, felii de rosii si patrunjel verde..
Dressing:castravetele si usturoiul se amesteca in maioneza,se adauga smantana si zeama de lamaie, se toarna peste salata.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii