Salata bucatarului

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • 300 g ciuperci
  • 8 bucati miez anghinare din conserva
  • 50 g fetica
  • 1 conserva melci
  • 1 ceapa
  • 1 lingura unt
  • 1 legatura hasmatuchi
  • 2 linguri otet cu tarhon
  • 1 lingura unt
  • 5 linguri ulei de masline
  • 2 linguri parmezan ras
  • piper alb proaspat macinat
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Se curata ciupercile, se spala si se taie felii. se curata ceapa si se taie marunt; Se incinge untul intr-o tigaie pana s-a topit, se calesc ciupercile cu ceapa cca 5 minute, se scot si se lasa sa se raceasca; se scurg melcii si anghinarea, anghinarea se taie in 4. Se spala fetica, se curata fara a desparti frunzulitele, apoi se zvanta; Se spala hasmatuchiul, se toaca marunt, se pastreaza cateva frunzulite pentru ornat; Se amesteca otetul cu sarea, piperul, uleiul, la sfarsit se adauga hasmatuchiul; Se aranjeaza pe un platou ciupercile, melcii, anghinarea, de jur imprejur fetica. Se toarna sosul peste salata, se orneaza cu frunzulite de hasmatuchi, se presara deasupra parmezanul si se serveste.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Orez cu carne de porc

Orez cu carne de porc

Reteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.

Orez cu carne de porc
Gutui coapte cu sirop de vin rosu

Gutui coapte cu sirop de vin rosu

Gutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...

Gutui coapte cu sirop de vin rosu
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise