Se curata ciupercile, se spala si se taie felii. se curata ceapa si se taie marunt; Se incinge untul intr-o tigaie pana s-a topit, se calesc ciupercile cu ceapa cca 5 minute, se scot si se lasa sa se raceasca; se scurg melcii si anghinarea, anghinarea se taie in 4. Se spala fetica, se curata fara a desparti frunzulitele, apoi se zvanta; Se spala hasmatuchiul, se toaca marunt, se pastreaza cateva frunzulite pentru ornat; Se amesteca otetul cu sarea, piperul, uleiul, la sfarsit se adauga hasmatuchiul; Se aranjeaza pe un platou ciupercile, melcii, anghinarea, de jur imprejur fetica. Se toarna sosul peste salata, se orneaza cu frunzulite de hasmatuchi, se presara deasupra parmezanul si se serveste.
Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituriGateste rapid ficatei de pui cu ceapa si ciuperci, fragezi si aromati! Reteta simpla, perfecta pentru un pranz gustos sau o...
Ficatei de pui cu ceapa si ciuperci – reteta rapida si super gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii