Reteta postata pe: 21 mai 2009
Ingrediente
500 gr cartofi, 250 gr rosii, 2 ardei verzi, 1 castravete, 2 cepe verzi, 3 linguri ulei, 1 lingura otet, sare
Dificultate: Redusa | Timp: 15 min
Mod de preparare
se taie rosiile,ardeii si castravetii. Se fierb cartofii si se lasa sa se raceasca dupa care se taie la fel ca celelalte ingredinte.Se amesteca toate ingredientele se sareaza si se da la frigider .Se serveste rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "SALATA BULGAREASCA" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Salate diverse
Feliem legumele. Incorporam legumele cu uleiul de masline, o lingura, doua de maioneza de post,
59 voturi
10 comentarii
15 min
Legumele se spala, se curata si se taie in cubulete de 1 cm si se amesteca cu friptura si casul taiate
8 voturi
10 comentarii
15 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate