autor:

Fara foto

» » Salate

Salata bulgareasca

Autor: Diana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Diana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 mai 2009

Ingrediente
1 salata verde, 2 rosii, 2 castraveti, 2 oua fierte tari, 200 gr. sunca presata, 2 ardei grasi(unul rosu si unul galben), sare, piper, ulei, otet

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Se spala legumele, se taie fisii salata verde si ardeiul gras, castravetii si rosiile se taie rondele, ouale fierte se taie cubulete, sunca se taie si ea feliute. Se amesteca toate ingredientele, se sareaza, se pipereaza, se adauga dupa gust ulei si otet. Otetul poate fi inlocuit cu zeama de lamiie
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata bulgareasca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate reci
Salata bulgareasca

Salata bulgareasca

Toate legumele se spala, se curata si se cantaresc, iar in final trebuie sa cantareasca kilogramele

6 voturi    9 comentarii
3h
Conserve si muraturi
Salata bulgareasca

Salata bulgareasca

Atentie la sare!Eu nu am mai folosit deoarece branza a fost fff sarata (cum imi place:D) si de asemenea

16 voturi    2 comentarii
10 min
Salate reci

Recomandari pentru tine si casa ta

Pro 200 Wet & Dry

- 45 %
199.99 lei
109.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 salata verde
  • 2 rosii
  • 2 castraveti
  • 2 oua fierte tari
  • 200 gr. sunca presata
  • 2 ardei grasi(unul rosu si unul galben)
  • sare
  • piper
  • ulei
  • otet

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate reci

Salata Tabouleh cu conopida Salata Tabouleh cu conopida

Desfacem conopida buchetele si o dam prin robotul cu lama in forma de S sa il maruntim putin, cam 2-3 secunde. Sa nu il maruntiti prea

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Guacamole-pasta de avocado Guacamole-pasta de avocado

Avocado trebuie sa fie moale ca sa-l putem desface. Il curatam de coaja si il punem pe ofarfurie mare care sa poata incapea totul. Taiem

1 vot    0 comentarii
20 min
Aperitive
Lipii cu pui si cascaval