Reteta postata pe: 03 iunie 2009
Ingrediente
1 kg de cartofi noi, mici, 400 g fasole verde, 200 g rosii cherry taiate in jumatate, pentru sos:, 2 linguri suc de lamaie, o lingurita miere, 2 lingurite mustar Dijon, 5 linginguri ulei de masline, frunze de patrunjel pentru servit, sare, piper
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
Mod de preparare
Se feliaza cartofii si se fierb intr-o cratita abia acoperit cu apa, timp de 8 min. Se curata fasolea verde, se aduga in apa clocotita si se fierb 5-6 min. Intre timp se pune ingredientele pentru sos, impreuna cu sare si piper, intr-un borcan cu capac si se amesteca bine agitind borcanul. Se scurge legumele de apa, se pun intr-un castron mare, se adauga rosiile, sosul si se amesteca. Se transfer a pe farfurii si se presara deasupra patrunjel si piper negru. Se serveste cu friptura de vita
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata calda de cartofi cu fasole verde si rosii" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Salate diverse
Se curata bostaneii de coaja, se taie si se pun la fiert in apa cu sare.
Dupa fierbere se lasa bostaneii
7 voturi
3 comentarii
20 min
Se curata castravetii de coaja si se taie felii subtiri.
Puneti castravetii intr-un castron, foile
17 voturi
6 comentarii
10 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate