Se incinge cuptorul la 220 grade. Se asaza cartofii intr-o tava si se freaca cu o lingura de ulei si putina sare. Se coc 20 de minute, apoi se adauga bucatile de ceapa si se amesteca bine. Se mai lasa la cuptor inca 20 de minute pana ce cartofii capata o culoare aurie iar ceapa se inmoaie si se caramelizeaza. Verificati des sa nu se arda. Se scot si se lasa sa se racoreasca.
Se incinge o tigaie si se soteaza sunca pana devine crocanta. Se adauga ciupercile si se lasa 5 minute pana se inmoaie.
Se prepara sosul. Se amesteca un strop de apa cu mustarul, otetul si lingura de ulei. Se pune intr-un bol mare cartofii, ceapa, sunca, ciupercile, spanacul si se toarna sosul. Se presara branza. Puteti sa scoateti ceapa caramelizata prea tare (arsa) si sa puneti o ceapa rosie taiata felii.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii