Cartofii se taie in felii pe lungime,morcovii oblic felii,iar dovleceii tot felii.Feliile de cartofi se fierb in apa cu sare 15 minute.Dupa 5 minute se adauga morcovii si apoi la 7 minute dovleceii.Separat se fierbe orezul.Legumele se scurg de apa.
Pentru sosul de marinata se curata ardeiul iute de seminte.Usturoiul se toaca impreuna cu caperele si cu sardinele scurse de ulei.Ceapa se taie inele.
Se amesteca ingredientele,se adauga sucul de portocale,otetul,sarea,piperul,zaharul si chimenul.La final se toarna uleiul de masline.
Se amesteca orezul cu legumele calde,se toarna marinata si se presara cu patrunjel tocat.
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii