Ingrediente
300g cartofi noi,250g morcov, dovlecei,1 legatura patrunjel,sare,1 ardei iute rosu,200g orez cu bob rotund,2 catei de usturoi,2 linguri capere,2 fileuri sardele(in ulei),2 fire de ceapa verde,4 linguri suc de portocale,2 linguri otet din vin alb,piper,1 varf de cutit de zahar,1/2 lingurita de chimen,4 linguri ulei de masline
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
0 voturi
Mod de preparare
Pentru sosul de marinata se curata ardeiul iute de seminte.Usturoiul se toaca impreuna cu caperele si cu sardinele scurse de ulei.Ceapa se taie inele.
Se amesteca ingredientele,se adauga sucul de portocale,otetul,sarea,piperul,zaharul si chimenul.La final se toarna uleiul de masline.
Se amesteca orezul cu legumele calde,se toarna marinata si se presara cu patrunjel tocat.