1. Se pun intr-o tigaie mare de teflon anghinarea, ceapa, usturoiul, zaharul, cimbrul, busuiocul, vinul si 8 linguri de apa. Se inabusa miscând tigaia inainte si inapoi. Nu se amesteca pentru a nu desface anghinarea. Dupa ce s-a evaporat zeama, se pune uleiul de masline si se caieste amestecul.
2. Se adauga rosiile, piperul, se pune capacul si se stinge focul.
3. Se fierb macaroanele in apa si, când sunt facute, se strecoara, dar se pastreaza o ceasca din apa in care au fiert. Se amesteca macaroanele cu sosul si apa pastrata. Se transfera totul pe un platou mare, se presara deasupra parmezan ras si se serveste imediat.
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii