Se curata varza (se indeparteaza foile exterioare), se taie mai intai in patru, se scoate cotorul si apoi se taie fideluta. Ceapa curatata se taie marunt, iar baconul - cubulete. Se incinge o lingura de ulei intr-o tigaie si se prajeste ceapa impreuna cu slaninuta. Se presara boiaua, se lasa putin sa se dunstuiasca, se stinge cu 3 linguri de otet si se condimenteaza cu sare, piper si chimen. Se adauga varza, se acopera cu 100 ml apa si se lasa sa fiarba incet - cu capac - circa 5 minute. Se toarna restul de ulei si de otet, se incorporeaza ridichile taiate in patru si coditele de ceapa verde taiate rondele, se mai gusta o data de sare si piper si se serveste calda, langa friptura de porc.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii