Puneti pe foc o tigaie cu gratar pâna se incinge bine. Asezati pe ea feliile de vinete, una lânga alta, iar dupa ce s-au rumenit pe ambele parti, puneti-le intr-un castron. Poate fi nevoie sa frigeti vinetele in mai multe transe. În acest timp, puneti intr-un bol 8 linguri de ulei de masline si 3 linguri de otet, patrunjelul, menta si usturoiul, apoi condimentati cu sare si piper. Când vinetele sunt gata, adaugati-le la sos si amestecati, potriviti de sare si piper si repartizati amestecul pe bruschette. Apasati compozitia formata pe pâine pentru ca aceasta a[ absoarba aroma extraordinara!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii