1.Salata se spala si se rupe in bucati.Rosiile se taie rotocoale ,mararul si patrunjelul se toaca marunt.Intr-un vas de portelan , se pun ingredientele de mai sus ,se amesteca ,se stropesc cu suc de lamaie si se pun la frigider pana in momentul servirii.
2.Intre timp, se prepara sosul:se taie cascavalul cubulete , se zdrobeste usturoiul , se adauga ceapa si smantana, sarea si piperul.Sosul se serveste separat.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii