Mazarea, fasolea verde si morcovul taiat cubulete se fierb, se scurg de apa si se lasa la racit. De asemenea, pieptul se fierbe si se taie fasii subtiri.
Intr-un bol pentru salata se aseaza frunzele de salata, legumele fierte, rosiile , doua linguri de ulei de masline, si carnea de pui, iar deasupra crutoanele de paine.
Dressingul se realizeaza din smantana, telemea, un catel sau doi de usturoi, patrunjel verde tocat fin, care se amesteca si, fie ca se toarna peste salata, fie ca se serveste separat.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii