Reteta postata pe: 19 mai 2009
Ingrediente
½ ceasca crupe de grau sau cuscus, 2 rosii coapte taiate cubulete, 1 ceapa, tocata fin, 1 lingura patrunjel, tocat fin, 1 lingura menta, tocata fin, zeama de la ½ lamaie mare, 4 linguri ulei de masline extra virgin sare, piper, sos Knorr mediteranean
Dificultate: Redusa | Timp: 20 min
Mod de preparare
1. Se pun crupele/cuscusul in apa calda si se lasa 12 ore. Se ia câte o mâna de crupe si se stoarce bine ,ge apa. Crupele stoarse se pun Într-d'h castron de salata. 2. Se adauga rosiile, ceapa, patrunjelul si ment~. Se pune apoi sare, piper, ulei de masline si zeama de lamaie Se amesteca bine si se serveste cu sos Knorr Mediteranean.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cipriota cu sos Knorr mediteranean" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Salate diverse
Se curata bostaneii de coaja, se taie si se pun la fiert in apa cu sare.
Dupa fierbere se lasa bostaneii
7 voturi
3 comentarii
20 min
Se curata castravetii de coaja si se taie felii subtiri.
Puneti castravetii intr-un castron, foile
17 voturi
6 comentarii
10 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate