Se amesteca branza, smantana si verdeturile, se condimenteaza cu sare si piper si se formeaza cu mana umeda, din acest amestec, 16 bile, care se pastreaza acoperite in frigider.
Painea se taie in cuburi cu latura de cca 2 cm. Se incinge untul si se prajesc crutoanele pana se rumenesc bine. Se lasa sa se scurga de grasime pe servetele de hartie. Coaja rasa si zeama de lamaie se amesteca cu uleiul, cu sarea si piperul. Se rup frunzele de andive, se spala si se scurg bine. Se amesteca cu frunzele de salata si papadie, rupte in bucati mari. Se aranjeaza salata intr-un castron, se pun bilele de branza si crutoanele deasupra si se toarna cu grija sosul de lamaie.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii