Orezul se pune la fiert in apa cu sare, respectand indicatiile de pe ambalaj, se lasa apoi sa se raceasca.Intr-un vas se adauga salata spalata bine, desfacuta in foi si taiata in fasii subtiri, prazul taiat rondele subtiri, rosiile taiata felii, porumbul scurs, tonul bucati, oul fiert si taiat in rondele subtiri, orezul fiert si racit. Se amesteca bine si peste se toarna un sos facut din sare, piper, ulei, otet si patrunjel tocat fin.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii