Orezul se pune la fiert in apa cu sare, respectand indicatiile de pe ambalaj, se lasa apoi sa se raceasca.Intr-un vas se adauga salata spalata bine, desfacuta in foi si taiata in fasii subtiri, prazul taiat rondele subtiri, rosiile taiata felii, porumbul scurs, tonul bucati, oul fiert si taiat in rondele subtiri, orezul fiert si racit. Se amesteca bine si peste se toarna un sos facut din sare, piper, ulei, otet si patrunjel tocat fin.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii