Se curata morcovul, telina, sfecala si ridichea neagra si se dau prin razatoare.Se spala bine salata, varza rosie si cea laba si se taie fasii subtiri, se freaca cu putina sare cele doua feluri de varza si se amesteca cu legumele rase.Ceapa se curata si se taie marunt, patrunjelul se toaca si se adauga la salata.Torni apoi otetul, sarea , piperul si uleiul dupa gust si omogenizezi salata.Daca iti place se da prin razatoare cu ochiuri maro si o bucata de hrean si-l adaugi la salata.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii