Autor:
raluka (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 30 octombrie 2011
Ingrediente
o salata mare, 2 oua, 150gr bacon, 100gr sunca presata, 150gr cascaval, 8 rosioare cherry, 4 linguri cu porumb fiert, sare, ulei de masline, otet balsamic sau otet de mere
Dificultate: Redusa | Timp: 25 min
Mod de preparare
Reteta este pentru 2 salate mai mari.Se fierb ouale,se racesc si se taie in cubulete mici.Baconul se taie in suvite subtiri si se rumeneste bine intr-o lingura cu ulei.Se scoate pe hartie absorbanta si se pastreaza deoparte.Sunca presata si cascavalul se taie in patratele.Se spala salata si se rupe pe farfurii.Se adauga sare,ulei de masline si otet dupa gust.Aici se impart ingredientele in doua si se pun cate 2 linguri cu porumb scurs din conserva,sunca presata,cascaval,bacon rumenit si oul fiert.Se incheie cu rosiioarele cherry taiate pe jumatate.Sper sa va placa!POFTA BUNA!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu bacon crocant si cascaval" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Salate reci
Feliile de bacon se pun pe grill, sa se faca un pic crocante, dupa care o felie se taie in 2-3 bucati
31 voturi
7 comentarii
25 min
- punem la fiert orezul în apă cu sare și puțin ulei; după ce a fiert, îl răcim
1 vot
2 comentarii
45 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Alex (Bucatar) , 11 martie 2012
Este foarte buna ! Am facut-o de cateva ori si deja a devenit salata mea preferata. :D
www.divainbucatarie.ro (Chef de cuisine) , 31 octombrie 2011
Imi place cum arata, cred ca e buna!
delicious flavours (Chef de cuisine) , 31 octombrie 2011
Mie imi placeeeee! Te pup!