1. Prajeste baconul pe foc mediu, apoi lasa-l la racit si taie-l marunt.
2. Taie broccoli bucatele si taie fin ceapa.
3. Amesteca bine broccoli si ceapa cu baconul, stafidele si migdalele.
4. Pentru sos, amesteca maioneza, zaharul si otetul de vin alb, pana cand obtii o compozitie fina si omogena.
5. Amesteca sosul cu salata, apoi introdu preparatul la frigider si serveste rece.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii