Salata cu branza fripta

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • # 1 salata verde mica
  • # 1 castravete lung sau 3 cornisoni
  • # 4 rosii mijlocii sau 10 rosii cirese
  • # 2 morcovi
  • # 2 fire ceapa verde
  • # 4 linguri ulei de masline
  • # 2 linguri otet balsamic
  • # 1 lingurita condimente de Provence (cimbru, cimbrisor, busuioc si maghiran)
  • # 150 g cas de oaie sau telemea nesarata
  • # 2 linguri seminte decojite de floarea-soarelui
  • # sare

Mod de preparare

1. Desfaci salata in frunze, pe care le speli si le lasi sa se scurga.

2. Cureti morcovii si ceapa, apoi le speli, impreuna cu rosiile si castravetele.

3. Razi mare morcovii sau ii tai in bastonase subtiri. Tai ceapa si castravetele in rondele, rosiile in felii, iar salata in fasii.

4. Tai branza in felii groase de 1-1,5 cm. Le frigi pe un gratar teflonat, la foc mic, cate 2 minute pe fiecare parte, apoi le tai in dreptunghiuri.

5. Prepari un sos din otet, ulei, condimente si sare dupa gust.

6. Pui legumele si branza intr-un bol, le acoperi cu o farfurie si amesteci salata prin rasturnari repetate. O stropesti cu sosul si presari semintele de floarea-soarelui.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise