1. Desfaci salata in frunze, pe care le speli si le lasi sa se scurga.
2. Cureti morcovii si ceapa, apoi le speli, impreuna cu rosiile si castravetele.
3. Razi mare morcovii sau ii tai in bastonase subtiri. Tai ceapa si castravetele in rondele, rosiile in felii, iar salata in fasii.
4. Tai branza in felii groase de 1-1,5 cm. Le frigi pe un gratar teflonat, la foc mic, cate 2 minute pe fiecare parte, apoi le tai in dreptunghiuri.
5. Prepari un sos din otet, ulei, condimente si sare dupa gust.
6. Pui legumele si branza intr-un bol, le acoperi cu o farfurie si amesteci salata prin rasturnari repetate. O stropesti cu sosul si presari semintele de floarea-soarelui.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii