Feliile de paine se taie in bucatele de circa 1 cm (coaja se inlatura) si se rumenesc in untul incins. Se scot si se lasa sa se scurga pe o hartie absorbanta. - Se pune costita afumata in tigaie, lasand-o sa se prajeasca pana devine crocanta. Se scoate si ea si se lasa sa se scurga. - Intr-un castron se pun frunzele de salata spalate si taiate fasii, painea prajita, costita afumata, branza faramitata si nucile. Se amesteca omogen cu sosul tartar.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii