Feliile de paine se taie in bucatele de circa 1 cm (coaja se inlatura) si se rumenesc in untul incins. Se scot si se lasa sa se scurga pe o hartie absorbanta. - Se pune costita afumata in tigaie, lasand-o sa se prajeasca pana devine crocanta. Se scoate si ea si se lasa sa se scurga. - Intr-un castron se pun frunzele de salata spalate si taiate fasii, painea prajita, costita afumata, branza faramitata si nucile. Se amesteca omogen cu sosul tartar.

Prepara reteta clasica de prajitura Albinita, cu foi fragede cu miere, crema gustoasa de gris si gem acrisor. Simpla,...
Prajitura Albinita cu foi cu miere si crema de gris – reteta clasica, simpla si delicioasa
Se curata de coaja feliile de dovleac placintar, cartoful la fel, se spala si gutuia si se dau prin razatoarea mica.
Supa crema de dovleac, cu gutuie si jambon
Pulpele de pui, spalate si zvantate, se subtiaza uniform.
Rulouri din pulpe de pui umplute cu patrunjel
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii