autor:

Fara foto

» » Salate

Salata cu branza si nuci

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 iunie 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 2 felii paine alba sau integrala, , 50 g unt, , 3 felii costita afumata (kaiserfleisch, bacon etc.), , 1 capatana salata verde, , 100 g branza Bucegi (Roquefort) sau branza proaspata de burduf (faramitate), , 50 g nuci zdrobite sau taiate felii subtiri.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Feliile de paine se taie in bucatele de circa 1 cm (coaja se inlatura) si se rumenesc in untul incins. Se scot si se lasa sa se scurga pe o hartie absorbanta. - Se pune costita afumata in tigaie, lasand-o sa se prajeasca pana devine crocanta. Se scoate si ea si se lasa sa se scurga. - Intr-un castron se pun frunzele de salata spalate si taiate fasii, painea prajita, costita afumata, branza faramitata si nucile. Se amesteca omogen cu sosul tartar.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu branza si nuci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate de legume
Salata cu pere, struguri, nuci si branza

Salata cu pere, struguri, nuci si branza

Pregatim dressingul – punem mierea, mustarul, uleiul din samburi de struguri, zeama de lamaie,

2 voturi    0 comentarii
15 min
Salate diverse
Salata de rucola cu boabe de rodie

Salata de rucola cu boabe de rodie

Va recomand aceasta salata deoarece rucola este foarte saraca in calorii si bogata in calciu, fier,

4 voturi    0 comentarii
30 min
Salate de legume

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 2 felii paine alba sau integrala
  • 50 g unt
  • 3 felii costita afumata (kaiserfleisch
  • bacon etc.)
  • 1 capatana salata verde
  • 100 g branza Bucegi (Roquefort) sau branza proaspata de burduf (faramitate)
  • 50 g nuci zdrobite sau taiate felii subtiri.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Salate de legume

Dovlecei cu parmezan Dovlecei cu parmezan

Se taie rondele dovlecelul, se sareaza si se lasa la scurs 15 minute, apoi se scot rondelele pe un servetel absorbant. Se asaza rondelele

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive
Ratatouille la cuptor Ratatouille la cuptor

Legumele le spalam, le stergem si le taiem rondele, doar ceapa o curatam, o spalam si o taiem rondele, la fel ca celelalte legume. Intr-o

2 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Salata de sfecla rosie specifica Levantului -“Mutabal shamandar”