Pui la fiert ouale, iar separat pieptul de pui.
Speli apoi toate legumele, tai morcovii rondele si ii pui la fiert.
Legumele ramase le tai in orice forma doresti si le amesteci.
Cand ouale sunt gata, le cureti, le tai felii si le adaugi peste legume impreuna cu pieptul de pui taiat mai marunt, maslinele si rondelele de morcov fierte.
Pui zeama de lamaie dupa gust, presari cascaval ras sau branza de vaci maruntita si potrivesti de sare.
Poti orna cu patrunjel, marar sau chiar cu legume din salata.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii