Se pun deoparte cateva frunze de busuioc pentru mai tarziu, iar restul se taie bucati, se freaca si se piseaza bine cu sare si piper. Se adauga 3 linguri de ulei de masline, oregano si se amesteca; Se taie rosiile felii si cubulete si se amesteca intr-un bol cu 2 linguri de ulei de masline, sare si piper; Se taie mozzarella in felii de 0,5 cm grosime si apoi in bucati inegale pentru a arata mai bine, apoi se aseaza cu grija pe un platou mare; Se pun rosiile peste si in jurul bucatilor de mozzarella, se toarna sosul preparat pe deasupra; Se presara deasupra cateva frunze de busuioc, din cele oprite.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii