Desfaceti buchetele conopida si broccoli si spalati-le bine sub jetul de apa rece.
Curatati morcovii si taiati-i bastonase subtiri.
Fierbeti in aburi - circa 10 minute - conopida si broccoli, adaugati morcovii si mai lasati-i sa fiarba inca 5 minute.
Puneti legumele intr-un castron, turnati peste ele 3 linguri cu ulei, sarati-le si piperati-le si lasati-le sa se raceasca.
Desfaceti andiva frunza cu frunza, spalati tulpinile de telina si taiati-le bucati, tocati ceapa curatata si puneti-le pe toate in castronul cu conopida, broccoli si morcovi.
Prajiti baconul taiat felii intr-o tigaie (fara ulei) si lasati-le sa se rumeneasca.
Amestecati, intr-un bol, mustarul, zeama de lamaie si smantana, adaugati sare, piper si curry, turnati sosul peste legume si amestecati-le bine. Asezati peste salata feliile de bacon si serviti-o imediat.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii