1. Fierbi ouale tari si apoi le treci sub un jet de apa rece, le cureti si le tai felii.
2. Amesteci cele doua feluri de branza si formezi bulgarasi pe care-i dai la frigider peste 30 de minute.
3. Cureti gulia, o treci pe razatoarea cu ochiuri mari, iar separat rumenesti susanul.
4. Asezi pe un platou frunzele de salata, gulia rasa, decorezi cu bulgarasii de branza dati prin susan, feliile de oua si ceapa tocata. La sfarsit, torni otetul amestecat cu ulei sare si piper si dai salata la rece inainte de a o aduce la masa.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii