Se spala cartofii sub jet de apa si se fierb in multa apa 30 min. Se lasa sa se raceasca, apoi se curata de coaja si se taie in bucati maricele. Se pun cartofii intr-un castron mare si se adauga ceapa, caperele, menta , putin sare si se amesteca bine cu doua linguri. Intr-un borcan de sticla se toarana uleiul de masline, otetul , se pune putin sare si doua picaturi de apa calduta, se inchide bine capacul si se scutura bine pentru a se omogeniza amestecul. Se toarna continutul borcanului peste salata de acrtifi, se presara putin piper si se serveste.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii