Reteta postata pe: 31 mai 2009
Ingrediente
2 sfecle rosii mici, 2 morcovi, 1 varza mica, ulei, 2 cartofi, 300 g carne macra de porc, verdeata proaspata, maioneza.
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Sfecla si morcovii se curata, se spala si se rad pe razatoare mare, fara a amesteca cele doua legume intre ele. varza se taie fideluta foarte subtire. Fiecare dintre legume taiate se impart in doua parti egale si se aranjeaza pe un platou, cu margini putin ridicate. Pentru ca aspectul sa fie cat mai placut, intercalati legumele intre ele, mijlocul platoului se lasa liber.
Cartofii se curata si inpreuna cu carnea se taie in cubulete mici, se presara cu sare si piper, apoi se prajesc in ulei. Cand sunt gata, se scot si se pun pe un servetel, pentru a se scurge bine uleiul ramas. Dupa ce s-a scurs bine uleiul, cartofii si carnea prajita se pun in mijlocul platoului. Pentru ornament, se presara peste legumele din platou verdeata taiata marunt. Inainte de a fi servita, in salata se adauga maioneza sau se poate pune si iaurt amestecat cu usturoi pisat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu carne" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Salate diverse
Mai intai se pune pieptul de pui la fiert intr-o oala, iar separat intr-o alta, se pun la fiert
48 voturi
11 comentarii
2h
Radacinoasele se curata de coaja, se spala si se pun la fiert.
Mazarea(daca este cruda) se pune
3 voturi
0 comentarii
45 min
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate