Sfecla si morcovii se curata, se spala si se rad pe razatoare mare, fara a amesteca cele doua legume intre ele. varza se taie fideluta foarte subtire. Fiecare dintre legume taiate se impart in doua parti egale si se aranjeaza pe un platou, cu margini putin ridicate. Pentru ca aspectul sa fie cat mai placut, intercalati legumele intre ele, mijlocul platoului se lasa liber.
Cartofii se curata si inpreuna cu carnea se taie in cubulete mici, se presara cu sare si piper, apoi se prajesc in ulei. Cand sunt gata, se scot si se pun pe un servetel, pentru a se scurge bine uleiul ramas. Dupa ce s-a scurs bine uleiul, cartofii si carnea prajita se pun in mijlocul platoului. Pentru ornament, se presara peste legumele din platou verdeata taiata marunt. Inainte de a fi servita, in salata se adauga maioneza sau se poate pune si iaurt amestecat cu usturoi pisat.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii