Sfecla si morcovii se curata, se spala si se rad pe razatoare mare, fara a amesteca cele doua legume intre ele. varza se taie fideluta foarte subtire. Fiecare dintre legume taiate se impart in doua parti egale si se aranjeaza pe un platou, cu margini putin ridicate. Pentru ca aspectul sa fie cat mai placut, intercalati legumele intre ele, mijlocul platoului se lasa liber.
Cartofii se curata si inpreuna cu carnea se taie in cubulete mici, se presara cu sare si piper, apoi se prajesc in ulei. Cand sunt gata, se scot si se pun pe un servetel, pentru a se scurge bine uleiul ramas. Dupa ce s-a scurs bine uleiul, cartofii si carnea prajita se pun in mijlocul platoului. Pentru ornament, se presara peste legumele din platou verdeata taiata marunt. Inainte de a fi servita, in salata se adauga maioneza sau se poate pune si iaurt amestecat cu usturoi pisat.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii