Salata cu carne de pui

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 2 ardei grasi (400 g),
  • 1 legatura de morcovi,
  • 200 g rosii,
  • 1 legatura ridichi,
  • 400 g piept de pui,
  • sare,
  • piper,
  • ulei pentru prajit.
  • Pentru sos: 300 g iaurt,
  • 150 g smantana,
  • 3 linguri bulion gros,
  • boia dulce,
  • 1 legatura marar,
  • 1 legatura codite de ceapa verde.

Mod de preparare

Se curata legumele, se spala, se taie marunt si se aseaza pe un platou. Pieptul de pui, spalat si zvantat, se taie fasii si se prajeste in uleiul bine incins. Se sareaza, se pipereaza si se aseaza pe platou, langa legume. Se amesteca ingredientele pentru sos si se condimenteaza cu sare, piper si boia. Se toaca mararul, se taie rondele coditele de ceapa si se introduc in sos. Sosul astfel preparat se serveste cu legumele si fasiile de piept de pui.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Placinte sarate cu branza

Placinte sarate cu branza

Drojdia proaspata se marunteste într-un castronel.

Placinte sarate cu branza
Cotlet de porc cu rosii la tigaie

Cotlet de porc cu rosii la tigaie

Reteta de cotlet de porc cu rosii la tigaie. Cum prepari acasa reteta de cotlet de porc cu rosii la tigaie.

Cotlet de porc cu rosii la tigaie
Dulceata din fructe de soc

Dulceata din fructe de soc

Reteta de dulceata din fructe de soc. Cum se prepara reteta de dulceata din fructe de soc fara conservant.

Dulceata din fructe de soc