Se amestecă ingredientele marinatei şi se introduce în ea carnea de viţel tăiată în felii subţiri. Se lasă acolo în jur de 30 de minte, după care se scurge şi se frige în tigaia de teflon. Se lasă să se răcească.
Se taie castravetele în rondele subţiri, roşiile pe din două, ceapa verde se toacă, păstrându-se două fire pentru decoraţie.
Se prepară Knorr Salad Dressing cu Ardei şi Verdeţuri potrivit indicaţiilor de pe ambalaj.
Chiar înainte de a servi salată, se amestecă roşiile cu castraveţii, cu carnea de viţel, cu ceapă şi susaiul, se împarte în porţii şi se toarnă câte o lingură de dressing la fiecare porţie. Se decorează cu frunze de ceapă verde. Se condimenteaza după gust.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii