Salata cu cartofi de doua feluri

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g sunca de pui;
  • 200 g bacon;
  • 300 g cartofi albi in coaja;
  • 150 g cartofi rosii in coaja
  • 200 g rosii;
  • 1 ardei gras verde;
  • 100 g masline negre.
  • Sosul:
  • 4 linguri ulei;
  • 2 linguri zeama de lamaie;
  • 2 linguri patrunjel si marar verde, tocate;sare.

Mod de preparare

1. Cartofii fierti se curata si se taie cuburi foarte mici, care se pun intr-un castron.

2. Intr-o tigaie, se prajeste 2 minute baconul, taiat fideluta, si se adauga cald, peste cartofii din castron.

3. Rosiile se spala si se taie cuburi, care se pun in castron impreuna cu ardeiul gras, spalat, curatat de seminte si taiat fideluta, si sunca de pui, taiata fasii.

4. Din ulei, zeama de lamaie, sare

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise