Intr-un castron mare adauga cartofii, ardeii grasi si patrunjelul, adauga putin ulei de masline si amesteca bine. Pune legumele pe gratar si intoarcele-le din cand in cand pana s-au copt pe toate partile. Cand sunt gata, pune-le pe toate intr-un castron (optional poti sa tai cartofii si ardeiul in bucatele mai mici).
Intr-un alt castron amesteca ingredientele ramase (mustarul, otetul balsamic si uleiul de masline) pana se omogenizeaza.
Adauga dressing-ul peste legume, busuiocul si menta, amesteca, asezoneaza cu sare si piper dupa gust si savureaza!Se

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii