Mod de preparare: Se fierb ouale tari, se baga sub un jet de apa rece, se curata de coaja si se lasa sa se raceasca. - Se taie cascavalul felii de 2 cm latime si 3 cm lungime, iar ceapa curatata se toaca marunt. - Se spala busuiocul, se zvanta si se taie cat mai subtire. Marul, curatat de seminte si partea lemnoasa, se da pe razatoarea mare si se amesteca cu zeama de lamaie. - Se bat bine cele doua feluri de smantana (sa devina spumoase), se sareaza (putin) si se pipereaza. Se adauga ceapa si busuiocul. - Ouale, taiate rondele, se asaza pe fundul unui castron (farfurie adanca) in forma de solzi de peste. Se sareaza bine. Peste ele, se pun feliile de cascaval si la mijloc marul ras. Peste toate se varsa sosul de smantana cu ceapa si busuioc.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii