Mod de preparare: Se fierb ouale tari, se baga sub un jet de apa rece, se curata de coaja si se lasa sa se raceasca. - Se taie cascavalul felii de 2 cm latime si 3 cm lungime, iar ceapa curatata se toaca marunt. - Se spala busuiocul, se zvanta si se taie cat mai subtire. Marul, curatat de seminte si partea lemnoasa, se da pe razatoarea mare si se amesteca cu zeama de lamaie. - Se bat bine cele doua feluri de smantana (sa devina spumoase), se sareaza (putin) si se pipereaza. Se adauga ceapa si busuiocul. - Ouale, taiate rondele, se asaza pe fundul unui castron (farfurie adanca) in forma de solzi de peste. Se sareaza bine. Peste ele, se pun feliile de cascaval si la mijloc marul ras. Peste toate se varsa sosul de smantana cu ceapa si busuioc.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii